Skip to content

Nieuws

apr 10

Pro&Contra over Leefmilieus op GP afdelingen in tijdschrift Denkbeeld

  • maandag 10 apr 2017

In het Denkbeeld nummer van februari 2017 is een pro&contra verschenen van Anne van der Brink en Margreet Zomer- van der Meulen. Zij hebben dit pro&contra geschreven naar aanleiding van de pro&contra die zij hebben die zij hebben verzorgd tijdens het NKOP symposium 2016. Zie ~ Rapporten & Artikelen..

mrt 14

keurmerk TOP-GGz voor persoonlijkheidsstoornissen van Mondriaan

  • dinsdag 14 mrt 2017

Onderstaande persbericht ontvingen wij van Mondriaan   Heerlen, 3 maart 2016   Topklinisch centrum voor ouderen met persoonlijkheidsstoornissen   Persoonlijkheidsstoornissen van Mondriaan Ouderen krijgt TOPGGz keurmerk   Het Expertisecentrum persoonlijkheidsstoornissen bij Ouderen krijgt van Stichting Topklinische GGz he..

mrt 14

Oproep: deelnemers focusgroep 'Samen beslissen in de GGz' gezocht

  • dinsdag 14 mrt 2017

Het project 'Samen Beslissen in de GGZ' dat wordt uitgevoerd door het Trimbos en andere partners. Het doel van dit project is het toerusten van professionals (zoals psychologen, psychiaters of (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten) en cliënten voor Samen beslissen. De projectgroep is nog op zoek naar deeln..

feb 28

promotie Marjan Zegwaard

  • dinsdag 28 feb 2017

Marjan Zegwaard verdedigt op di 28 maart om 15.45 uur in de aula van de VU te Amsterdam haar proefschrift met de naam ‘Meeting the needs of caregivers of older adults with severe mental illness. A nursing intervention study.’   Iedereen die geinteresseerd is, is van harte welkom om deze openbare verdediging bij te wonen. Haar..

feb 07

Voor het eerst in Nederland: Klinisch psycholoog met aantekening expertise ouderen

  • dinsdag 7 feb 2017

Gisteren heeft Sylvia Heijnen-Kohl werkzaam bij Mondriaan Ouderen haar getuigschrift “Klinisch Psycholoog” ontvangen met als 1e in Nederland de “aantekening expertise ouderen”. Deze vierjarige postacademische beroepsopleiding tot klinisch psycholoog (KP-opleiding) met accent op ouderen wordt verzorgd door RINO-Zuid in Eindho..