Skip to content

NKOP award 2019

Geef iemand op!

Zoals ieder jaar, wordt ook dit jaar weer de NKOP Award uitgereikt. De award is bedoeld voor iemand die afgelopen jaar iets bijzonders heeft betekend voor de ouderenpsychiatrie. Dit kan op ieder vlak zijn.

De uitreiking van de award vindt plaats op het jaarlijks NKOP-symposium (14 november 2019, te GGz Breburg in Tilburg) en is afhankelijk van nominaties uit het veld. Kent u iemand die op een speciale manier heeft bijgedragen aan de ouderenpsychiatrie en deze award écht verdient? Geef diegene dan snel op en spoor collega's aan dit ook te doen.

Klik hier om iemand op te geven!

Een onafhankelijke jury zal een keuze maken in de aanmeldingen. Uw motivatie om deze persoon aan te melden, helpt de jury uiteraard in het maken van de keuze. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan nemen we graag later nog contact met u op.

Bedankt alvast voor uw aanmelding en we zien u graag op 14 november! 

 

Winnaar 2018: Willy Garenfeld

Willy Garenfeld, ouderenpsychiater bij PersonaCura en Centrum Senioren van GGz Breburg, heeft de prestigieuze NKOP award 2018 gewonnen. Het Nederlands Kenniscentrum Ouderenpsychiatrie (NKOP) reikt deze prijs jaarlijks uit voor een exceptionele bijdrage aan de ouderenpsychiatrie in Nederland.

De uitreiking vond plaats tijdens het congres van het NKOP op 1 november 2018. De prijs werd in ontvangst genomen door Martien Pepping, directeur bedrijfsvoering en Arjan Videler, manager behandeling, aangezien Willy Garenfeld zelf in het buitenland was.

De jury roemde Willy Garenfeld vanwege zijn enorme klinische deskundigheid en uitmuntende didactische vaardigheden, maar ook als redacteur van diverse leerboeken, het geven van vele voordrachten in den lande, als wandelende encyclopedie, maar ook als een ontzettend aardig persoon.

GGz Breburg is erg trots op het behalen van deze prestigieuze award door Willy Garenfeld!

 

Bron: GGz Breburg