Skip to content

NKOP symposium 2019

Meld u nu aan voor het NKOP symposium 2019

Dit jaar organiseert het Nederlands Kenniscentrum Ouderenpsychiatrie (NKOP) wederom hét symposium waarbij recentelijke wetenschappelijke inzichten en ervaringen uit de praktijk met elkaar worden verbonden op het gebied van de ouderenpsychiatrie. Dit jaar vindt het symposium plaats op donderdag 14 november.

Met trots kunnen we u vertellen dat dit jaar gast- en lid organisatie GGz Breburg haar deuren opent en samen met ons het symposium organiseert! 

 

Aanmelden
Vanaf nu kunt u zich aanmelden voor het symposium. Dat kunt u doen door hier te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen. Hier kunt u tevens uw voorkeuren opgeven voor de workshoprondes. 

Programma
Samen met GGz Breburg hebben we een mooi, afwisselend en inspirerend programma weten neer te zetten. Klik hier om het programma in te zien. In de plenaire sessies wordt er onder andere vanuit historisch perspectief teruggeblikt op de ontwikkelingen in de psychologie en psychiatrie en wordt de verbinding tussen wetenschap en de praktijk gemaakt. Ook zal er een prikkelende sessie plaatsvinden, waar we nog niet te veel over kunnen prijsgeven. Daarnaast zijn er twee workshoprondes met uiteenlopende thema’s, wordt er een award uitgereikt aan een persoon die veel betekend heeft voor de ouderenpsychiatrie en is er ruimte voor de uitwisseling van uw eigen ervaringen. Ook neemt u een klein kijkje in de keuken van GGz-Breburg

Praktische informtie
Datum: 
14 november 2019
Tijden: 09:15 – 16:45, met aansluitend drankje/hapje
Locatie: GGz Breburg en Klassetheater; Carré 16, Tilburg
Kosten: De kosten voor het symposium bedragen €275,00. Voor medewerkers van de NKOP leden geldt dat één medewerker gratis deel kan nemen en vervolgens per deelnemer €190,00. De kosten worden via facturatie een maand voor het symposium in rekening gebracht.

Informatieve markt tijdens lunch
Gedurende de dag zal er een inspirerende en interactieve markt aanwezig zijn, waar we u de mogelijkheid bieden om kennis, ervaring en ontwikkeling in de ouderenpsychiatrie te delen. Dit kan op ieder vlak zijn. Denk bijvoorbeeld aan een wetenschappelijk onderzoek, nieuwe ontwikkelingen op de werkvloer, recente en relevante boekpublicaties of innovatieve snufjes. Heeft u een leuk idee, of kent u iemand met een leuk idee? Geef het dan door via nkop@trimbos.nl.

 

 

Symposium 2018
Wilt u een idee krijgen van het symposium van 2018, in samenwerking met Atlant, klik dan hier voor meer informatie.