Skip to content

NKOP Symposium 2017

Verbinding tussen wetenschap en praktijk

Op donderdag 16 november 2017 organiseert het Trimbos-instituut het jaarlijks symposium van het Nederlands Kennisinstituut Ouderenpsychiatrie (NKOP). Thema is: ‘verbinding tussen wetenschap en praktijk’. In één dag bent u op de hoogte van de recente ontwikkelingen en bevindingen binnen de ouderenpsychiatrie. Het symposium richt zich op zowel de VVT- als de GGZ sector.

In het symposium komen diverse thema’s aan bod. Zo vertelt Marian Zegwaard (Altrecht) over het belang van de mantelzorger voor ouderen met een ernstig psychiatrische aandoening en nemen Ista Bogers (GGZ Drenthe) en Gert van Dijk (Artsenfederatie KNMG) u mee in de dilemma’s rondom de euthanasiewens van oudere psychiatrische patiënten. Ook zijn er maar liefst acht verschillende deelsessies. Meer informatie over het programma in bijgevoegde folder.

Aanmelden
Wilt u zich inschrijven voor het NKOP symposium, klik dan hier om naar de website te gaan.

Postermarkt
Tijdens de lunch biedt een postermarkt deelnemers de mogelijkheid om hun werk te presenteren. Indien u een poster zou willen presenteren, neem dan contact op met het NKOP.

NKOP-award
Tevens wordt er dit jaar weer een NKOP-award uitgereikt aan een professional die veel heeft betekend voor de ouderenpsychiatrie. Suggesties zijn van harte welkom. U kunt ze indienen via nkop@trimbos.nl. Graag horen we ook waarom u deze persoon nomineert. 

NKOP symposium van voorgaande jaren

Het NKOP symposium wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd. Informatie over alle voorgaande jaren vindt u hier.

Vragen

Voor vragen over het NKOP kunt u contact opnemen met Ceciel Heijkants of Claudia van der Velden (nkop@trimbos.nl). Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.