Skip to content

Congresagenda

Een overzicht van congressen en symposia met betrekking tot de ouderenpsychiatrie.
Organiseert u een congres of symposium? Meld het ons via nkop@trimbos.nl.

1 november

NKOP symposium 2018

  • donderdag 1 nov 2018

Op donderdag 1 november 2018 organiseert het Trimbos-instituut het jaarlijks symposium van het Nederlands Kennisinstituut Ouderenpsychiatrie (NKOP).    Samenwerking en locatie Het NKOP symposium zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden bij een lidorganisatie, waardoor we nog meer de connectie met de praktijk kunnen maken tijdens deze i..

7 november — 9 november

Najaarscongres 2018

  • woensdag 7 nov 2018

In 2018 is het congresthema Mens sana in corpore sano, alles over psyche en soma. Lichaam en geest - soma en psyche - zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We weten het, maar houden we hier ook altijd rekening mee in ons therapeutisch handelen? Wanneer is het zinvol om lichamelijke klachten te betrekken in de behandeling als..

28 november

Landelijke studiedag ‘Zorg rond het levenseinde’

  • woensdag 28 nov 2018

Landelijke studiedag ‘Zorg rond het levenseinde’ De Observant Amersfoort De zorg rond het levenseinde maakt een transitie door. Levenseindezorg is niet langer alleen gericht op ouderen en zieken maar staat tevens stil bij mensen die een doodswens hebben. Dit maakt de zorgvragen rond het levenseinde meer divers maar ook meer complex. O..