Skip to content

Congresagenda

Een overzicht van congressen en symposia met betrekking tot de ouderenpsychiatrie.
Organiseert u een congres of symposium? Meld het ons via nkop@trimbos.nl.

25 september

Masterclass Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg

  • woensdag 25 sep 2019

Dit najaar organiseert het Leids Congres Bureau de masterclass Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg. Deze masterclass is interessant voor uw leden. Ik wil u dan ook vragen of u hem wilt opnemen in uw agenda of wilt delen in uw nieuwsbrief, intranet etc. Masterclass Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg De huidige Wet Bopz wordt per 1 j..

3 oktober

Grijs en van de wijs

  • donderdag 3 okt 2019

Als zorgprofessional is de zorg voor de gerontopsychiatrische bewoner niet eenvoudig. Het aantal cliënten met een psychiatrische aandoening in thuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuizen neemt toe. Het gedrag van deze cliënten leidt regelmatig tot irritatie, stress en onzekerheid. Niet alleen bij u als zorgverlener, maar ook bij de clië..

9 oktober

NOOP-congres: 'Family Matters - ik kan u niet behandelen zonder uw familie'

  • woensdag 9 okt 2019

Op 9 oktober 2019 vindt het jaarlijkse congres van het Noordelijk Overleg Ouderen Psychiatrie (NOOP) plaats bij GGZ Drenthe in Assen. Thema is "Family matters - ik kan u niet behandelen zonder uw familie".  NOOP is een samenwerking tussen vijf ggz-organisaties op het gebied van ouderenpsychiatrie: GGZ Drenthe, Dimence, Mediant, Van Andel..